Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2015 » Грудень » 07

До Херсонського центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» завітали студенти 2-го курсу Херсонського гідрометеорологічного технікуму, з яким ми вже співпрацюємо не перший рік. Цього разу ми обрали тему «English is a language for living», яка є досить актуальною для молоді. Разом з підлітками ми згадали країни, які є англомовні, деякі цікаві факти про мову, дивилися відео та презентацію, а також, запропонували виявити свій власний рівень володіння англійською. Приємно, що ці діти, для яких вивчення англійської мови не є профільним предметом, завжди дуже відповідально відносяться до наших зустріч та приходять в свій вільний час.
Тим часом, наша ігрова зона «50-зірковий ігроленд» залишається найпопулярнішою в бібліотеці!

А сьогодні,  студенти 1-го курсу  гідрометеорологічного технікуму завітали  до це ... Читати далі »

Переглядів: 447 | Додав: Chezej | Дата: 07.12.2015 | Коментарі (0)

І Всеукраїнський конкурс

«МОЛОДЬ І ПРОГРЕС У РАЦІОНАЛЬНОМУ

ПРИРОДОКОРИСТУВАННІ - 2015»

 

         3-4 грудня 2015 року на базі Національного авіаційного університету Інституту екологічної безпеки (м.Київ) відбувся підсумковий семінар І Всеукраїнського конкурсу «Молодь і прогрес у раціональному природокористуванні - 2015».

У конкурсі прийняли участь студенти Херсонського гідрометеорологічного технікуму Одеського державного екологічного університету де зайняли призові місця.

У Номінації «Водопостачання, водовідведення, технології очистки забруднених вод» виступила Скороход Ганна, студентка 4 курсу спеціальності «Прикладна екологія» з конк ... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: Chezej | Дата: 07.12.2015 | Коментарі (0)

За традицією студенти Херсонського гідрометеорологічного технікуму святкують День Збройний сил України приймаючи активну участь у «Козацьких розвагах». Цього року 04 грудня цей захід проходив на базі Херсонського училища культури, де зустрілися дві команди хлопців, майбутніх воїнів, представників навчальних закладів. Конкурсна програма була цікава, яскрава, пізнавальна, сприяла вихованню любові до Батьківщини та патріотизму.

Конкурсну програму оцінювало журі у складі підполковника Херсонського козацтва Риндова А. І., голови обласної спілки ветеранів Афганістану Бичковського Ю.О, представників окремого 16 батальйону Національної Гвардії України лейтенанта Бутченко В. В, солдата Кость М.П.

Вболівальники під час заходу не тільки підтримували свої команди, але й брали участь у конкурсі на ... Читати далі »

Переглядів: 362 | Додав: Chezej | Дата: 07.12.2015 | Коментарі (0)

 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини