Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2016 » Жовтень » 18

Циклова комісія екологічних дисциплін на протязі тижня відвідала навчальні заклади Херсону і області з метою презентації Херсонського гідрометеорологічного технікуму як перспективного закладу для отримання подальшої освіти.

Викладачі ознайомили учнів з переліком спеціальностей навчального закладу, з можливостями здобуття вищої освіти і працевлаштування після закінчення технікуму.

Щоб зацікавити дітей можливою спеціальністю для них було проведено експрес-аналіз по визначенню якості питної води у школах. Також з учнями проводилося анкетування яке показало, що більшість учнів 9-11 класів ще досі не визначилися з майбутньою професією.

 

Дякуємо адміністраціям шкіл за теплий прийом та запрошуємо їх учнів до лав студентів нашого технікуму!!!

 

... Читати далі »
Переглядів: 416 | Додав: Chezej | Дата: 18.10.2016 | Коментарі (0)

Викладачами циклової комісії гідрологічних дисциплін Херсонського гідрометеорологічного технікуму ОДЕКУ Зарудньою Г.М. та Шаталовою Ж.О. разом з вчителем Куцою І.І. проведено сумісний урок з географії в школі № 21.

Мета заняття – розширити знання учнів з топографії та зацікавити до спеціальності «Науки про Землю».

Учні 8-го класу з великим інтересом виконували вимірювання за допомогою наданих геодезичних приладів (курвіметрів, палеток, бусолей тощо) на топографічних картах.

Покладаємо велику надію, що такі практичні заняття залишать свій слід в пам’яті учнів школи, а з часом вони проявлять бажання отримати необхідні знання для вибору майбутньої професії.

... Читати далі »

Переглядів: 423 | Додав: Chezej | Дата: 18.10.2016 | Коментарі (0)

 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини