Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2018 » Вересень » 26

Заняття для учителів хімії шкіл та області

 

26 вересня 2018 року на базі ХГМТ ОДЕКУ пройшло практичне заняття для слухачів курсів підвищення кваліфікації Херсонської академії неперервної освіти -  учителів хімії.

Викладачі ознайомились з історією та структурою технікума, дізналися про перелік спеціальностей по яким здійснюється підготовка молодших спеціалістів. Під час екскурсії відвідали кабінети та лабораторії технікума.

Крім цього, для учителів хімії було проведена практичне заняття в аудиторії Фізико-хімічного аналізу, на якому вони ознайомилися з сучасними експрес-методами аналізу та можливістю їх використання під час викладання шкільного курсу хімії. Дякуємо, що завітали до нашого технікуму, сподіваємося набуті знання допоможуть вам в вашій подальшій педагогічній діяльності.

... Читати далі »

Переглядів: 281 | Додав: Chezej | Дата: 26.09.2018 | Коментарі (0)

Студенти екологи 4 курсу ХГМТ відвідали Одеський Державний Екологічний університет.

 

Вже зовсім скоро наші четвертокурсники, закінчать навчання, отримують диплом молодшого спеціаліста та будуть вибирати подальше місцем навчання або працевлаштування. Тому для студентів екологів 4 курсу була організована екскурсія до ОДЕКУ. Під час якої вони ознайомилися з структурою університету, умовами вступної компанії, та своїми майбутніми викладачами Природоохоронного факультету.

Переглядів: 315 | Додав: Chezej | Дата: 26.09.2018 | Коментарі (0)

 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини