Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2021 » Лютий » 17

15 лютого 2021 року в Херсонському гідрометеорологічному фаховому коледжі відбулася зустріч з представниками Червоного Хреста.

Голова Суворовської районої організації Червоного Хреста Валентина Ігнатівна ознайомила студентів з історією створення Всесвітньої організації Червоного Хреста, розповіла про роботу волонтерів, про соціальну допомогу нужденим. Запрошувала бажаючим приєднатися до небайдужих людей, вступити до лав волонтерів, навчитися надавати першу допомогу. Студентам колледжу сподобалось спілкування.

 

... Читати далі »

Переглядів: 178 | Додав: Chezej | Дата: 17.02.2021 | Коментарі (0)

В найкращих традиціях Херсонського гідрометеорологічного фахового коледжу ОДЕКУ до свята Св. Валентина було проведено тиждень англійської мови . Здобувачі освіти тренували та розвивали кмітливість, комунікативно-ігрові здібності, вміння працювати в команді, навички спільного пошуку рішень, розширили словниковий запас з англійської мови. Кожного дня студенти отримували різноманітні завдання пов’язані з історією виникнення свята, його символами, традиціями святкування у різних країнах світу, вчилися робити компліменти, правильно підписувати валентинки та надсилали свої побажання через "Пошту кохання". За підсумками тижня найактивнішою виявилися група 414Е, яка посіла І місце за кількістю балів у всіх конкурсах, студенти груп 117Е+18ЕА та 452ГМП розділили ІІ місце та група 254ГМП опинилася на ІІІ місці. В цілому тиждень пройшов жваво, цікаво, пізнавально та романтично.
... Читати далі »

Переглядів: 188 | Додав: Chezej | Дата: 17.02.2021 | Коментарі (0)

 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини