Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2016 » Жовтень » 28 » 27 ЖОВТНЯ 2016 РОКУ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БЕЗ ПАПЕРУ
13:26
27 ЖОВТНЯ 2016 РОКУ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БЕЗ ПАПЕРУ

«Навчимося використовувати папір раціонально!» - такий основний девіз міжнародної «безпаперної» кампанії.

 

Ініціатором акції «Міжнародного дня без паперу» являється Міжнародна незалежна асоціація професіоналів в області управління інформацією АІІМ, яка нараховує більше 70 тис. спеціалістів більш ніж з 150 країн. День без паперу проходить кожен четвертий четвер жовтня. В цей день люди по всьому світу діляться досвідом про те, як технології допомагають скорочувати надмірний розхід паперу в роботі, бізнесі і виробництві. Мета кампанії – привернути увагу до сучасних можливостей більш ефективного і екологічного використання паперу за рахунок електронного документооберту.

Викладачі та студенти Херсонського гідрометеорологічного технікуму ОДЕКУ на підтримку акції впродовж тижня збирали макулатуру яку обмінювали на вітамінні презенти. Результат акції – 67 кг макулатури. Слід відмітити активних  учасників: група 410 – 13 кг, група 250 – 6 кг, група 316 – 5 кг, та окремих студентів – Плотченко В. (гр. 151-118) – 16 кг, Яценко Д. (гр. 217) – 10,5 кг, Мирончук І. (гр. 212) -  2,5 кг. Серед викладачів долучилися – Ніколайчук Л.Л. – 7,5 кг, Габрук Л.М., Домбовська І.О. та циклова комісія екологічних дисциплін. Акцію підтримала і директор технікуму Кіріяк С.Г. – 3 кг макулатури.

А також до цього дня студенти-екологи 4 курсу виготовили плакат на використаному ватмані, який прикрасили аплікаціями з журналів та газет. Крутій Анна-Віолета, студентка 311 групи, для створення свого плакату використала пінопласт, на якому розмістила інформацію про «День без паперу». Цим студенти показали те, що папір можна використовувати повторно, або замінювати його взагалі іншими матеріалами.

На завершення заходу студенти та викладачі на символічному Дереві залишили свої побажання як зменшити використання паперу задля збереження дерев.

 

Дякуємо усім небайдужим! Давайте і надалі підтримувати екологічні ініціативи разом з нами!

 

 

 

 

 

ЦК екологічних дисциплін (екологічний гурток)

 

Переглядів: 464 | Додав: Chezej | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини