Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2020 » Вересень » 14 » Екскурсія до Херсонської філії ДУ "Інститут охорони грунтів України"
14:37
Екскурсія до Херсонської філії ДУ "Інститут охорони грунтів України"

У сучасних умовах, коли людина все активніше втручається в природні процеси, раціональне використання та охорона земель є однією з найголовніших та найактуальніших проблем. Сьогодні перед людством загалом та Україною зокрема постає першочергове завдання – знайти шляхи порятунку землі як середовища нашого існування.

Дослідження стану земель свідчать про підвищення темпів їхньої деградації, що спричинена як вітровою, так і водною ерозією, використанням у великій кількості мінеральних добрив, пестицидів та інших хімічних препаратів.

Контроль, дослідження та відновлення родючості ґрунтів як безцінного, вичерпного, важко оновлюваного ресурсу повинні стати пріоритетом для землекористувачів сьогодення. Без землі процес виробництва сільськогосподарської продукції був би взагалі неможливим, отже, економне, ефективне, раціональне й еколого-безпечне використання земельного фонду та його всіляка охорона є в сучасних умовах однією з найактуальніших проблем, для вирішення якої потрібні фахівці відповідного профілю. В рамках вивчення дисципліни "Методи вимірювання параметрів навколишнього природного середовища" студенти 4-го курсу спеціальності 101 Екологія Херсонського гідрометеорологічного фахового коледжу ОДЕКУ відвідали Херсонську філію ДУ "Інститут охорони грунтів України", де ознайомилися з особливостями підготовки проб до лабораторних досліджень, основними приладами та методиками визначення основних показників якості грунту та сільськогосподарської продукції. Щиро вдячні керівництву установи за цікаву та змістовну екскурсію!

 

Переглядів: 200 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини