Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Екскурсія на Южно-Українську атомну електростанцію
09:13
Екскурсія на Южно-Українську атомну електростанцію

13 жовтня викладачі та студенти Херсонського гідрометеорологічного технікуму ОДЕКУ відвідали Южно-Український енергетичний комплекс, який на сьогоднішній день є єдиним в Україні підприємством з комплексним використанням базових ядерних та маневрених гідроакумулюючих потужностей, а також водних ресурсів річки Південний Буг.

Під час екскурсії студенти-екологи 4 курсу відвідали інформаційний центр, повномасштабний тренажер блочного щита управління, пристанційний майданчик атомної станції та оглядовий майданчик Ташлицької ГАЕС.

В інформаційному центрі «Імпульс» студенти на демонстраційних макетах мали змогу ознайомитись з технологією виробництва електроенергії та технологіями захисту навколишнього природного середовища від негативного впливу підприємства, яке забезпечує електроенергією населення Миколаївської, Херсонської, Одеської, частково Кіровоградської областей (в цілому майже 5 млн. осіб). Екскурсоводом Олександром Івановичем було відмічено, що за оцінками міжнародних контролюючих організацій рівень надійності енергоблоків Южно-Української АЕС відповідає європейським вимогам безпеки.

Викладачі технікуму мають надію, що набуті студентами знання стануть їм у нагоді при вивченні екологічних дисциплін, а також висловлюють щиру вдячність екскурсоводу Олександру Івановичу за гостинність та інформативність, адміністрації за можливість організації виїзної екскурсі!

Велике спасибі студентам 4 курсу за гарну поведінку, а також колегам за компанію під час подорожі!

 

Переглядів: 511 | Додав: Chezej | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини