Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2021 » Березень » 29 » Гідрометеорологічний тиждень
14:04
Гідрометеорологічний тиждень

З 22 по 26 березня в Херсонському гідрометеорологічному фаховому коледжі проходив гідрометеорологічний тиждень,
присвячений професійним святам.

22 березня (Понеділок)

Всесвітній (міжнародний) день водних ресурсів —  запроваджений Генеральною Асамблеєю в 1993 році (резолюція № А/RES/47/193 «Проведення Міжнародного дня водних ресурсів»).

    Метою проведення заходів, присвячених цій даті, є привернення уваги до проблем якості питної води, необхідності охорони водних ресурсів та їх раціонального використання.

Цей день почався з привітання керівника закладу Кіріяк С.Г., здобувачі освіти ознайомилися з проблемами водних ресурсів , а також почала активно працювати фотозона.

23 березня (Вівторок)

За ініціативою Всесвітньої метеорологічної організації (ВМО) під егідою Організації Об’єднаних Націй відзначається Всесвітній метеорологічний день. Тема Всесвітнього метеорологічного дня – «Океан, наш клімат  і погода» - зазначає прагнення ВМО об'єднати океан, клімат і погоду в рамках системи Земля.  

Здобувачі освіти коледжу змагалися в ерудиції, хто краще знає  погодні та кліматичні умови при проведені кліматичної вікторини.

24 березня (Середа)

Цікава виставка новинок літератури за фахом.

25 березня (Четвер)

Телеміст  Херсон – Київ – Херсон, темою дискусії стали проблеми клімату, погоди та сучасного забезпечення мережі новітніми приладами. Відбулася зустріч здобувачів освіти 3-го та 4-го курсу спеціальності 103 «Науки про Землю» з начальником метеорологічного відділу Центральної  геофізичної обсерваторії Дубровіною Ольгою Василівною (м. Київ) та начальником Херсонського Центру з гідрометеорології Кіріяком  Юрієм Петровичем. Зустріч була плідною та цікавою. Здобувачів освіти цікавили питання: методзабезпечення, кадрові питання і зміна клімату в Херсонській області та Україні.

26 березня (П’ятниця)

Підведення підсумків тижня. Святковий концерт та нагороди найбільш ерудованим. Здобувачі освіти показали свої пізнання з гідрометеорології, побували з показом мод  гідрометеорологічної тематики в Італії, а також опинилися у казковому світі.

 

 

 

Переглядів: 230 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини