Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2018 » Квітень » 27 » І наукова-практична конференція студентів технікумів та коледжів «Сучасні тенденції та перспективи розвитку природничих наук»
19:05
І наукова-практична конференція студентів технікумів та коледжів «Сучасні тенденції та перспективи розвитку природничих наук»

І наукова-практична конференція студентів технікумів та коледжів «Сучасні тенденції та перспективи розвитку природничих наук»

Науковий потенціал студентів Херсонського гідрометеорологічного технікуму невпинно зростає. 26 квітня 2018 року наші юні науковці стали учасниками І науково-практичній конференції студентів технікумів та коледжів та тему «Сучасні тенденції та перспективи розвитку природничих наук», яка відбулася в Одеському державному екологічному університеті.

На заході учасники здобули цікавий досвід практичних виступів, отримали нові знання від професійних спікерів та ближче познайомились з університетом.

У конференції прийняли участь шість студентів Херсонського гідрометеорологічного технікуму, які поділилися своїми науковими дослідженнями в секціях «Екологія», «Агроекологія» та «Комп’ютерні науки». Студенти показали високий рівень підготовки та компетентність, за що отримали високу оцінку з боку учасників та організаторів заходу.

День видався цікавим та насиченим, студенти знайшли однодумців та нових знайомих. Побажаємо їм успіхів та нових звершень. Окремо дякуємо керівникам наукових робіт за підготовку достойних виступів.

 

Переглядів: 301 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини