Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2021 » Квітень » 28 » Методичне об’єднання викладачів екології, БЖД та ОП
16:16
Методичне об’єднання викладачів екології, БЖД та ОП

27 квітня 2021 року на базі ВСП «Херсонський гідрометеорологічний фаховий коледж Одеського державного екологічного університету» у дистанційному режимі організовано та проведено обласне методичне об’єднання викладачів екології, БЖД та ОП закладів фахової передвищої освіти Херсонської області. Головою обласного засідання виступила викладач коледжу, кандидат географічних наук, Букарєва Світлана Анатоліївна.

У роботі засідання взяло участь 25 викладача області, які представили 15 закладів фахової передвищої освіти. Засідання відвідала викладач дисциплін  "Безпека життєдіяльності" та "Охорони праці в галузі" Бут Ірина Валеріївна.

Відповідно до плану роботи методичного об’єднання у рамках засідання пройшов Конкурс-захист творчо-пошукових та науково-дослідницьких робіт з екології, безпеки життєдіяльності та охорони праці серед студентів закладів фахової передвищої освіти Херсонської області. На Конкурс надійшло 10 студентських робіт, які оцінювались журі у два етапи: перший (заочний етап) – написання робіт, другий – захист творчих роботи.
У Конкурсі приймав участь студент 1 курсу нашого закладу освіти, Юхненко Максим, який посів І місце у напрямку «Екологія». Вітаємо нашого переможця!

Крім Конкурсу, учасники засідання обмінялися досвідом роботи, обговорили актуальні методичні питання та перспективні напрямки роботи на 2021-2022 навчальний рік. Викладач ВСП «Новокаховський фаховий коледж Таврійського агротехнічного університету ім. Д. Моторного» Шаруділова Наталія Олексіївна, поділилася досвідом використання інтелект-карт на заняттях з екології на прикладі викладання теми: «Джерела штучних радіонуклідів. Аварія на ЧАЕС».

Засідання пройшло дуже конструктивно.
Дякуємо за плідну роботу!
Бажаємо професійного росту та натхнення!

Переглядів: 298 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини