Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2018 » Серпень » 12 » МІСТО ПРОФЕСІЙ
00:22
МІСТО ПРОФЕСІЙ

МІСТО ПРОФЕСІЙ

 

Місто Професій - це дитячий соціальний профорієнтаційний проект, метою якого є дати можливість дітям спробувати себе у різних професіях. Це міжнародний проект, що вже п’ятий рік реалізовується в Україні.

Даний проект пройшов 11 серпня у Херсоні, де Херсонський гідрометеорологічний технікум представив спеціальність «Екологія» у ролі професії «Екологічний інспектор».

У парковій зоні розгортається імпровізоване Місто Професій. При вході кожна дитина отримує паспорт та має можливість «влаштуватися на роботу». Після короткого майстер-класу від фахівців своїх галузей діти приступають до роботи. Виконавши свої «посадові обов’язки» робітники отримують заробітну платню, яку по завершенню заходу обміняють на подарунки.

Бажаючих попрацювати на посаді Екологічного інспектора було понад 100 дітей. Юні інспектори мали змогу дослідити питну воду, наявність нітратів та вміст цукру в овочах та фруктах, після чото дати свою експертну оцінку та дійти висновку про їх вплив на організм людини. Всі вдало справились зі своїми «посадовими обов’язками», отримали неймовірні враження та купу задоволення.

Сподіваємося, що набуті знання та вміння з екологічної діяльності будуть корисними та допоможуть дітям зорієнтуватися у виборі майбутньої професії.

Переглядів: 432 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини