Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2017 » Березень » 21 » МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛІСІВ
16:52
МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛІСІВ

В Херсонському гідрометеорологічному технікуму пройшов захід присвячений Міжнародному дню лісів.

21 березня, у всьому світі відзначається Міжнародний день лісів або Всесвітній день захисту лісів, який був заснований в 1971 році і з тих пір відзначається щороку. Ініціатором установи даного Дня виступила Європейська конфедерація сільського господарства на 23-й Генеральній Асамблеї в 1971 році, і ця ідея була підтримана Всесвітньою Продовольчою і сільськогосподарською організацією при ООН. В усьому світі день лісів покликаний продемонструвати важливість лісів для підтримки і захисту людської цивілізації. Тема Дня 2017 року: Ліси та енергія. У зв'язку з цим, основним завданням Міжнародного дня лісу є привернення уваги жителів планети до проблеми збереження лісів, інформування про значимість лісових екосистем, їх справжньому стані, основні заходи їх захисту та відновлення.

Студенти екологи підготували розповідь з презентацією про історію створення Олешківського лісу, а також озвучили його значення та сьогоденні проблеми.

На захід була  запрошена активістка з ініціативної групи « Ліс людей» яка розповіла студентам про сучасний стан Олешківського лісу, вирубку лісів, лісні пожежі.

Студенти екологи в котре пересвідчилися що лише активна громадська позиція та свідомість кожної людини зможе допомогти у збереженні навколишнього середовища.

Переглядів: 322 | Додав: Chezej | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини