Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2018 » Грудень » 6 » Міжнародний день волонтера.
10:12
Міжнародний день волонтера.

5 грудня – Міжнародний день волонтера.

 

   До Херсонського гідрометеорологічного технікуму з цієї нагоди завітав капелан Юрій, голова волонтерської організації «Маскувальна сотня».

Він розповів студентам про роботу волонтера та привіз подяку від військових за в'язання маскувальної сітки:  директору, студентам, викладачам та співробітникам.

  ХГМТ ОДЕКУ постійно займається допомогою всім тим, хто в цьому має потребу: хворим на лейкемію дітям обласної лікарні, підшефній військовій частині, Червоному хресту, випускникам - військовим, воїнам АТО, біженцям, своїм малозабезпеченим студентам, дитячим будинкам.  Ця робота проходить під девізом «Від серця до серця».

  Технікум постійно бере участь у різних акціях, програмах соціальної допомоги України та області. За цей час було зібрано: одяг, іграшки, канцелярію, вторинну сировину, взуття та багато іншого.

  В нашому технікумі завжди знаходяться небайдужі серця. От і сьогодні, Міжнародний день волонтера, ми зустріли подарунками для нужденних та подяками активним учасникам цієї акції.

  Дякуємо усім, хто не шкодуючи своїх сил, беруть участь  у різних акціях і програмах соціальної допомоги, за небайдужі серця!!!

Переглядів: 329 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини