Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2016 » Вересень » 13 » Нарада-семінар керівників гідрометеорологічних організацій. Херсонському гідромедтехнікуму подарували метеостанцію
11:24
Нарада-семінар керівників гідрометеорологічних організацій. Херсонському гідромедтехнікуму подарували метеостанцію

У Херсоні проходить нарада-семінар керівників гідрометеорологічних організацій. Синоптики з різних областей України говоритимуть про глобальну зміну клімату та реагування на виклики нового часу, про це повідомляється в сюжеті телеканала «ВТВ плюс».
Під час семінару головний метеоролог України Микола Кульбіда розповів про зміни у законодавстві, тендерних процедурах та використанні коштів. Також чоловік наголосив: під час зустрічі разом із колегами говоритимуть про майбутнє галузі у нових умовах.
Заступник голови департаменту агропромислового розвитку Маргарита Степанова: розвиток метеорології на Херсонщині нерозривно пов’язаний з врожайністю сільського господарства.
Під час конференції представники німецької компанії подарували гідрометеорологічному технікуму метеостанцію. Завдяки цьому приладу викладачі та студенти зможуть вимірювати погоду прямо на подвір’ї навчального закладу.
Науковий семінар синоптиків триватиме 4 дні. За цей час керівники галузі визначатимуть, як долати поточні проблеми та розвивати галузь.

Переглядів: 368 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини