Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2018 » Березень » 24 » Науково-практична конференція
23:29
Науково-практична конференція

Науково-практична конференція

«Регіональні проблеми гідрометеорології, клімату та екології»

 

Доброю традицією у Херсонському гідрометеорологічному технікумі стало проведення регіональної науково-практичної конференції «Регіональні проблеми гідрометеорології, клімату та екології», яка цього року відбулася 23 березня 2018 року, та була присвячена низці екологічних дат – Всесвітньому дню водних ресурсів, Всесвітньому метеорологічному дню та Дню Земні.

 

Конференція пройшла за такими напрямками:

  • Гідрологічні та метеорологічнідослідження
  • Зміниклімату та йогонаслідки для довкілля
  • Екологічний стан навколишнього середовища та шляхи його оптимізації
  • Регіональні екологічні проблеми та шляхи їх вирішення
  • Нові методи освіти та виховання.

 

Активну участь у роботі конференції прийняли студенти та викладачі ХГМТ ОДЕКУ та  працівники ЦГМ на чолі з директором Кіріяком Ю.П.

Тематикою конференції зацікавилися і обдаровані учні Херсонських шкіл, зокрема Херсонський загальноосвітній навчально-виховний комплекс №48 Херсонської міської ради

Найкращі роботи були оцінені та нагороджені дипломами і подарунками.

Диплом І ступеня отримав Кіріяк Павло студент 4 курсу за роботу на тему «Студентський погляд на поєднання існуючого обладнання та сучасних комп’ютерних систем».

Дипломами ІІ ступеня були нагороджені студенти 4 курсу Іванець Костянтин та Ястребов Ігор з роботою «Визначення конструктивних особливостей та переваг датчиків станції Campbell Scientific. Порівняльна характеристика датчиків зарубіжних метеостанцій виробників Lufft та Campbell Scientific» та студент 2 курсу Черемисін Гліб за дослідницьку роботу «Проблема накопичення та утилізації сміття на побутовому рівні»

Дипломи ІІІ ступеня отримали троє учасників конференції. Серед них Сидоренко Катерина (ІІ курс) з темою «Визначення електропровідності та кислотності грунту як інформативних індикаторів стану грунтів»,  Заікіна Ольга V курс) з темою «Відео урок – як спосіб вивчення сучасного гідрометеорологічного обладнання», та Мирончук Іван (ІІІ курс) з темою «Дослідження вмісту фосфатів у пральних порошках та їх вплив на здоров’я людини і довкілля».

Конференцію відвідала методист КЗ «Мала академія наук» учнівської молоді Херсонської обласної ради – Солдатська Ольга Анатоліївна, яка із задоволенням слухала всі роботи учасників та в захваті висловилась про позитивну динаміку зросту у якості підготовки учасників конференції та рівень проведення заходу.

Гажур Марина Генадіївна – керівник проектів, спеціаліст з енергозбереження, яка виступила у ролі журі конкурсу, закцентувала увагу на дійсно високій актуальності представлених робіт.

Конференція пройшла на високому рівні та професіоналізмі.

Дякуємо організаторам, учасникам та гостям заходу. Вітаємо переможців!

Переглядів: 397 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини