Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2021 » Квітень » 23 » Науково-практична конференція «Регіональні проблеми гідрометеорології, клімату та екології»
12:47
Науково-практична конференція «Регіональні проблеми гідрометеорології, клімату та екології»

22 квітня 2021 року, у Міжнародний день Землі, в ВСП «ХГМФК ОДЕКУ» пройшла VІ регіональна науково-практична конференція «Регіональні проблеми гідрометеорології, клімату та екології.

Враховуючи вимоги загальнонаціонального  карантину, конференція пройшла у змішаному режимі.

 

Учасники конференції підготували та представили цікаві дослідження з актуальних тем у сфері екології та гідрометеорології. За результатами сформовано збірку матеріалів конференції.

Усі учасники отримали сертифікати.

 

Найкращі роботи були оцінені та нагороджені дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів і заохочувальними подарунками.

Диплом І ступеня отримав Юхненко Максим – студент 1 курсу з науково-дослідницьким проєктом на тему «Оцінка впливу відпрацьованих батарейок на ріст та розвиток посівних культур».

Диплом ІІ ступеня отримав студент Морського фахового коледжу ХДМА Граждан Євгеній, який представив результати дослідницької роботи на тему «Смерчі Херсонщини 2020 року».

Дипломами ІІІ ступеня нагороджено трьох учасників конференції. Серед них - Мартиненко Вероніка (1 курс), яка представила дослідження на тему «Чи варто вживати солодощі під час навчання», Кузьмінова Олена (4 курс), що виступила з роботою «Проблеми та перспективи розвитку сонячної енергетики Півдня України», та Шалімова Аделіна (4 курс) з дослідницькою роботою «Оцінка рівня забруднення атмосферного повітря оксидом вуглецю від викидів автотранспорту (на прикладі м. Херсон)».

 

Хочемо висловити подяку всім науковим керівникам студентів-учасників конференції, за неоціненний вклад, який ви вносите у розвиток науково-дослідницького напрямку діяльності серед здобувачів освіти.

 

Окремо дякуємо членам журі, Кіріяку Юрію Петровичу, Ходосовцевій Юлії Анатоліївні, та директору коледжу Кіріяк Світлані Григорівні, за ваш внесок у популяризацію наукового світогляду, підтримку обдарованої студентської молоді та за плідну співпрацю.

 

Конференція пройшла на високому рівні та професіоналізмі.

 

Дякуємо організаторам, учасникам та гостям заходу. Вітаємо переможців!

 

 

 

 

 

Переглядів: 316 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини