Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2015 » Листопад » 23 » Науково-практична конференція «Регіональні проблеми метеорології, клімату та екології»
12:13
Науково-практична конференція «Регіональні проблеми метеорології, клімату та екології»

Науково-практична конференція «Регіональні проблеми метеорології, клімату та екології»

 

На базі Херсонського гідрометеорологічного технікуму ОДЕКУ  відбулася науково-практична конференція «Регіональні проблеми метеорології, клімату та екології», присвячена Дню працівників гідрометеорологічної служби України.

 

        

 

Основними напрямками роботи конференції були гідрологічні та метеорологічні дослідження, зміни клімату та його наслідки для довкілля, екологічний стан навколишнього середовища та шляхи його оптимізації, регіональні екологічні проблеми та шляхи їх вирішення.

Студенти Херсонського гідрометеорологічного технікуму прийняли активну участь у проведенні конференції та підготували доповіді щодо основних екологічних та гідрометеорологічних проблем півдня України. Зокрема, у своїх наукових дослідженнях майбутні фахівці звернули увагу на екологічний стан водних екосистем та прилеглих територій, проаналізували сучасний стан забруднення атмосферного повітря шкідливими викидами та нераціональне використання земельних ресурсів, розглянули перспективи збереження видового різноманіття рослинного і тваринного світу в межах області.

 

        

 

За результатами проведення конференції всі учасники були нагороджені дипломами, які вручали директор технікуму та начальник Херсонського обласного центру  з гідрометеорології  Кіріяк Ю.П.

Адміністрація Херсонського гідрометеорологічного технікуму висловлює щиру вдячність учасникам конференції та їх науковим керівникам, бажає всім натхнення та подальших творчих та наукових звершень!

Переглядів: 449 | Додав: Chezej | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини