Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2017 » Березень » 21 » Обласний форум взаємодії та розвитку
16:48
Обласний форум взаємодії та розвитку

Студенти Херсонського гідрометеорологічного технікуму прийняли участь у проведенні обласного форуму взаємодії та розвитку в рамках Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом», який проходив у Центрі екологічної інформації ХОУНБ ім. Олеся Гончара, і складався з двох етапів.

Першим етапом стала обласна робоча нарада. На нараді були присутні представники департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації, департаменту житлово-комунального господарства міської ради, депутати міської ради, члени громадських організацій та ініціативних груп, представники бізнесу, небайдужі жителі міста та області. Учасники наради обговорювали питання підготовки та проведення всеукраїнського прибирання та Чистофесту 29 квітня 2017 року.

Під час другого етапу - молодіжного екологічного форуму - учасники ділилися власним досвідом та "історіями успіху" реалізації екологічних проектів та ініціатив. Дізналися особливості проведення Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом!» у 2016 році та супроводжуючих напередодні Акції заходів.

Під час форуму взаємодії та розвитку було обговорено чимало важливих і нагальних питань. Форум став один з перших заходів у рамках акції «Зробимо Україну чистою разом! - 2017» на Херсонщині!

Переглядів: 315 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини