Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2020 » Квітень » 24 » Онлайн-опитування щодо дистанційного навчання під час карантину З метою аналізу дистанційного навчання під час карантину
12:47
Онлайн-опитування щодо дистанційного навчання під час карантину З метою аналізу дистанційного навчання під час карантину

З метою аналізу дистанційного навчання під час карантину у Херсонському гідрометеорологічному фаховому коледжі ОДЕКУ було проведено анонімне Google-опитування серед викладачів, студентів та батьків молодших курсів.

 

 

Опитування мало на меті реалізацію таких завдань:

 

 

 

-         зібрати дані щодо ставлення та потреб викладачів у здійсненні дистанційного навчання й підвищення фахового рівня під час запровадження дистанційного навчання;

 

 

 

-         виявити проблеми та надати рекомендації з підвищення професійного рівня педагогів щодо використання цифрових засобів навчання та ІКТ для дистанційного навчання;

 

 

 

-         виявити проблем, які виникають під час дистанційного навчання у здобувачів.

 

У опитування взяло участь 25 викладачів та 96 студентів. Батьки проявили меншу активність у опитуванні.

 

 

Дані анонімного опитування показали, що студенти почали дистанційне навчання вчасно та у повному обсязі опановують усі навчальні дисципліни згідно розкладу занять.

 

 

 

Для організації дистанційного навчання викладачі та студенти користуються сучасними платформами, зокрема Zoom, Google Classroom, Skype, для обміну інформацією використовується Електронна пошта, та Viber групи для швидкої комунікації зі студентами.

 

 

Доступність навчальних матеріалів та увагу викладачів у період дистанційного навчання здобувачі освіти оцінили максимально позитивно.

 

 

 

Основні проблеми які виникають під час дистанційного навчання за результатом опитування студентів та їх батьків – це, в першу чергу, неякісний інтернет та/або його відсутність, а також відсутність комп’ютерів у студентів.

 

 

В цілому, результати опитування показали, що організація дистанційного навчання у коледжі проходить на високому рівні.

 

 

Період карантину подовжено, а тому продовжуємо дистанційне навчання у тому ж дусі, враховуючи усі проблеми та побажання.

Переглядів: 368 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини