Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2020 » Вересень » 17 » Ознайомлення з сучасними приладами на Херсонській агрометеорологічній станції
13:53
Ознайомлення з сучасними приладами на Херсонській агрометеорологічній станції

Сучасне суспільство ставить перед всіма  типами закладами освіти завдання підготовки фахівців, які б були спроможні самостійно набувати необхідних знань, використовуючи сучасні технології, чітко усвідомлювати де і яким чином  застосувати набуті знання, бути здатним генерувати нові ідеї, творчо мислити; критично оцінювати інформацію, бути екологічно свідомими, мати високу культуру, в тому числі і географічну.

Кліматичні фактори (тепло, волога, світло) не залежать від людини, однак мають велике значення для народного господарства. Дуже важливим є використання сприятливих метеорологічних та агрометеорологічних ресурсів для послаблення шкідливої дії несприятливих кліматичних і погодних умов.

Для підвищення ефективності та якості системи оперативного гідрометеорологічного обслуговування гідрометеорологічна мережа потребує сучасних приладів, автоматичних вимірювальних станцій, комп’ютерних систем вимірювання, обробки та передачі інформації користувачу. В наш час гідрометеорологічна мережа України поступово оснащається дистанційними приладами для збору та обробки інформації із застосуванням сучасних комп’ютерних технологій.

Херсонська агрометеорологічна станція яка оснащена сучасними агрометеорологічними приладами для дослідження кліматичних параметрів,  16 вересня 2020 року студенти Херсонського гідрометеорологічного фахового коледжу ОДЕКУ провели практичні заняття з дисциплін: «Метеорологічні прилади та спостереження», «Агрометеорологічні прилади та спостереження», а також ознайомилися з агрокліматичним пристосуванням рослин до умов існування в Херсонській області.

Студенти 4-го курсу спеціальності 103 «Науки про Землю» з зацікавленістю спостерігали за роботою техніка-метеоролога та техніка-агрометеоролога, ознайомилися з сучасними приладами, які розташовані на метеорологічному майданчику, спостерігали за подачею інформації до обласного гідрометеорологічного центру та подачею телеграми.

Висловлюємо велику подяку керівникам обласного гідрометеорологічного центру, а також працівникам станції.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 378 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини