Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2015 » Листопад » 13 » Посвячення в студенти гідромету.
15:01
Посвячення в студенти гідромету.

Посвячення в студенти гідромету.

Напередодні Дня міста на водній станції Херсонського гідрометтехнікуму відбулося посвячення першокурсників в студенти у вигляді театралізованого Свята Нептуна. Водну станцію студенти власноруч прикрасили квітами , комишем, сітками, що створювало казкове водне царства Нептуна. Ролі у виставі виконували студенти 4 - го курсу та викладач Авгайтіс С.В., який артистично грав роль «Нептуна». Велике захоплення викликала гра студентів, які вміло перетворювалися в казкових героїв: русалочок, чортів, богатирів, кікімору, водяного тощо.

Дружньою підтримкою супроводжувалися конкурси, спортивні змагання між студентами першого курсу.

Під час свята студенти технікуму взяли участь в грамадсько- патріотичному заході, на швидкість плели маскувальну сітку для української армії, яку після завершення плетіння буде направлено в зону АТО в поміч українській армії.

Підготовкою та організацією свята займалися викладачі циклової комісії гідрологічної дисциплін під керівництвом Зарудної Г.М.

Вагомий внесок внесли адміністрація технікуму, викладачі Бут О.В. та Ніколайчук Л.Л, а також  працівники водної станції.

Переглядів: 421 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини