Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2016 » Листопад » 17 » «Регіональні проблеми гідрометеорології, клімату та екології»
22:52
«Регіональні проблеми гідрометеорології, клімату та екології»

Науково-практична конференція

«Регіональні проблеми гідрометеорології, клімату та екології»

 

17 листопада 2016 року на базі Херсонського гідрометеорологічного технікуму ОДЕКУ пройшла ІІ Регіональна науково-практична конференція «Регіональні проблеми гідрометеорології, клімату та екології»,яка присвячена Дню працівників гідрометеорологічної служби України.

Конференція пройшла за такими напрямками:

  • Гідрологічні та метеорологічнідослідження
  • Зміниклімату та йогонаслідки для довкілля
  • Екологічний стан навколишньогосередовища та шляхи йогооптимізації
  • Регіональніекологічніпроблеми та шляхи їхвирішення
  • Новіметодиосвіти та виховання.

 

Ініціювала та провела конференцію завідувач з навчально-виробничої практики ХГМТ ОДЕКУ, к.геогр.н., Букарєва Світлана Анатоліївна. Вагомий внесок у організацію конференції внесла завідувач лабораторією,Под’яблонська Ольга Петрівна.

Активну участь у роботі конференції прийняли студенти та викладачі Херсонського гідрометеорологічного технікуму ОДЕКУ, магістранти Херсонського державного аграрного університету, а також працівники Херсонського обласного центру з гідрометеорології на чолі з директором Кіріяком Ю.П.

Тематикою конференції зацікавилися і обдаровані учні Херсонських шкіл, а саме учениця 10-А класуХерсонської багатопрофільної гімназії №20 ім. Б. Лавреньова та учень 11-го класу навчально-виховного комплексу «Чаплинська школа-гімназія».

Конференцію відкрила з напутнім словом для учасників директор технікуму Кіріяк С.Г..

Кіріяк Ю.П. розповів аудиторії про значимість роботи центрів з гідрометеорології та необхідність удосконалення системи спостережень у цій галузі, про перспективи розвитку мережі гідрометслужб України.

Найкращі роботи були оцінені та нагороджені дипломами і подарунками.

Диплом І ступеня отримав Зінченко Максимучень 11-го класу НВК «Чаплинська школа-гімназія» за роботу на тему «Вплив температури повітря та вітрів на кліматичні зміни території західного Присивашшя»

Дипломами ІІ ступеня були нагороджені студенти-екологи ХГМТ ОДЕКУ Мирончук Іван (ІІ курс) та Семеняга Аліса(IV) за дослідницькі роботи по визначенню якості води різними методами.

Дипломи ІІІ ступеня отримали троє учасників конференції. Серед них учениця 10-А класу Херсонської багатопрофільної гімназії №20Швєд Марія, а також студенти ХГМТ ОДЕКУ – Кіріяк Павло (ІІІ курс) та Рижко Дмитро (І курс).

Конференцію відвідали волонтери з США, штат Юта. Також методист КЗ «Мала академія наук» учнівської молоді Херсонської обласної ради – Солдатська Ольга Анатоліївна, яка із задоволенням слухала всі роботи учасників та в котре запросила студентів і гостей до спільної науково-дослідницької роботи.

Вітаємо переможців!

Переглядів: 425 | Додав: Chezej | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини