Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2015 » Листопад » 13 » Свято Хелловіну
15:26
Свято Хелловіну

30 жовтня 2015 року  за ініціативою студентського самоврядування та викладачів англійської мови у Херсонському гідрометеорологічному технікумі відбувся урочистий захід присвячений святу Хелловін. Свято пройшло дуже захопливо та «страшно»._DSC0174Хелловін – свято англомовних країн, яке з кожним роком набуває все більшої популярності в Україні. Але що ми по суті про нього знаємо?  Чорні й помаранчеві кольори, переддень 31 жовтня, гарбузи-підсвічники, різноманітні костюми, пронизливі «страшилки» — приблизно такі асоціації виникають, коли ми уявляємо це свято…Насправді, за багаторічну історію свого  існування воно обросло багатьма легендами, традиціями і навіть назвами. Мало хто знає, що в деяких країнах його називають Днем реформації, Кельтським Новим роком або Днем мертвих.

У США Хелловін – друге за масовістю свято після Різдва, але його історія і походження більшості людей не дуже добре відомі. Хелловін виник більше 2000 років тому серед древніх кельтів на сучасній території Великої Британії. Календар цього народу ділив рік на дві частини – світлу і темну (літо і зиму). Їх зміна відзначалася гучними гуляннями. Наприкінці жовтня кельти святкували Самайн (кельтська назва цього місяця) – настання темної частини року.

Студенти гідрометеорологічного технікуму детально познайомилися з історією цього свята. Вони переодягалися у традиційні костюми в стилі Хелловін. Було проведено конкурс на найкреативнішу аудиторію, перемогу одержали студенти 248 групи._DSC0158

Переглядів: 451 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини