Під час проведення Тижня здоров’я відбувся круглий стіл серед студентів І курсу на тему « Яке здоров’я на смак». Студенти підготували проекти за цікавими темами, провели невеликі дослідження та представили свої результати до уваги товаришам.
Теми проектів були наступними:
«Білки, жири, вуглеводи як компоненти їжі. Правила здорового харчування» – під час підготовки цього проекту студенти запропонували меню здорового харчування для студентів, враховуючи вік,стать, активність та зайнятість своїх однолітків.
«Значення вітамінів для життя людини» - студенти запропонували замість синтетичних вітамінів полуницю як джерело вітамінів та мінералів.
«Проблема вмісту нітратів в продуктах харчування» - за результатами дослідження студентів вміст нітратів в весняних овочах в нормі.
«Жувальна гумка» - розповіли про користь и шкоду жувальної гумки.
« Солодкі газовані напої» - довели шкідливий вплив на організм людини газованих напоїв.
«Смачна але шкідлива їжа» - розповіли про недоліки і загрозу від фаст фуду.