Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2019 » Грудень » 2 » Тиждень здоровья
16:25
Тиждень здоровья

З 25 листопада  по 2 грудня  2019 року  в Херсонському гідрометеорологічному технікумі проходив тиждень здорового способу життя. Під час тижня студентам пропонувалося  згадати про дбайливе ставлення до власного здоров'я, про його цінність,  що шкідливі звички є основною причиною порушення здоров'я.

Було проведено опитування серед студентів (1 - 2 курсів) щодо вміння вести здоровий спосіб життя. В тестовому  опитуванні взяли участь 53 студента.

За результатами тестування ми отримали негативну динаміку ставлення студентів до вміння вести здоровий спосіб життя, тільки 5,7 % студентів  ведуть правильний спосіб життя.

 

Студентами переглянуті  та обговорені  притчі про здоровий спосіб життя  про цінність кожної людини, про подолання труднощів життя. Студенти позмагалися у знаннях про збереження та зміцнення здоров’я, переглянули  презентації про рослини нашого краю та їх користь, розв’язали біокросворд  «лікарські рослини».

За результатами  вивчення рівня обізнаності підлітків про шкідливі  звички та ставлення до них (в анкетуванні брали участь студенти

1 -2 курсів, анонімне опитування пройшли 48 осіб). Було визначено, що більш ніж 80% студентів мають негативне ставлення до вживання алкоголю, наркотичних речовин та тютюнових виробів.

 

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який  відзначається в усьому світі щороку 1 грудня студентам запропонували ознайомитися з інформацією щодо наслідків СНІД, згадати про закони щодо відповідальності за своє життя. Провели  вікторину «Що таке СНІД? Як захиститися від СНІДу?  Як   передається   ВІЛ?»   Організація «Мангуст» взяла участь наданні подарунків переможцям вітрин.

 

Сьогодні на заході з дісципліни "Хімія" студенти вивчали тему білки. Під час алабораторного досвуду студенти провели якісні реакції на наявність білків в продуктах харчування. Білки булі виявленні в пробах твердого сиру "Радомір", "Едем", а в глазурованому сирочку розумний вибір білок виявлений не був. Ось такі смачні корисні продукти полюбляє наша молодь.

 

Комісія визначилася з переможцями  Тижня здорового способу життя.   Групи 1-2 курсів  плідно попрацювали за що отримали  заслужені нагороди.






 

Переглядів: 272 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини