Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2015 » Листопад » 13 » ВЕСЛУВАННЯ В СИСТЕМІ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ
15:12
ВЕСЛУВАННЯ В СИСТЕМІ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ

ВЕСЛУВАННЯ В СИСТЕМІ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ ХЕРСОНСЬКОГО ГІДРОМЕТЕОРОЛОГІЧНОГО ТЕХНІКУМУ ОДЕКУ

 

Як відомо, фізичне виховання та масовий спорт у сфері вищої освіти мають на меті забезпечити виховання у студентів потреби самостійно оволодівати знаннями, уміннями й навичками управління фізичним розвитком людини засобами фізичного виховання та навчання, застосовувати набуті цінності в життєдіяльності майбутніх фахівців. Одними із головних завдань фізичного виховання та масового спорту у ВНЗ є підвищення рівня функціональних та морфологічних можливостей організму студентів, фізичних якостей, рухових здібностей, працездатності; сприяння розвитку професійних, світоглядних якостей студентів; підготовка та участь молоді у різноманітних спортивних заходах.

Саме тому діяльність викладачів фізичного виховання Херсонського гідрометеорологічного технікуму ОДЕКУ направлена на вирішення проблем застосування ефективних засобів фізичного виховання з метою адаптації студентів до умов навчально-професійної підготовки.

 

Впровадження програм з водних видів спорту у робочу програму з дисципліни «Фізична культура» дає можливість більшою мірою використовувати природний чинник оздоровлення.

 

Використання веслування як засобу фізичної культури і спорту сприяє адаптації студентів І та ІІ курсів до навчально-професійної діяльності, формуванню прикладних рухових умінь та навичок, підвищенню рівня функціональних можливостей організму та базових фізичних якостей.

 

Заняття з веслування проводилися протягом двох тижнів на водній станції Херсонського гідрометеорологічного технікуму ОДЕКУ під керівництвом викладачів Омельченко Віктора Миколайовича та Черепанова Валерія Івановича.

 

 

Переглядів: 511 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини