Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2017 » Листопад » 15 » Всесвітній день вторинної переробки
11:32
Всесвітній день вторинної переробки

Всесвітній день вторинної переробки

 

15 листопада у світі відзначають Всесвітній день вторинної переробки або Всесвітній день рициклінгу. Нераціональне використання земних ресурсів привело до того, що вже витрачено майже третину цих ресурсів. Важливою темою є пропагування і застосування способів економного споживання нових ресурсів; пошук альтернативи заміни первинних ресурсів та способів вторинної переробки вже використаних виробів чи матеріалів.

Основна мета свята - привернути увагу влади, громадськості і промислових структур до цієї теми.

Головне завдання вторинної переробки - вирішення проблеми обмеженості ресурсів, зниження вартості готової продукції за рахунок використання дешевшої сировини і боротьба із забрудненням навколишнього середовищ.

 

Студенти та викладачі Херсонського гідрометеорологічного технікуму також відмітили цей день. З нагоди свята було проведено майстер-клас по сортуванню відходів. Майстер-клас провела Климентенко Анастасія, керівник центру екологічної інформації Обласної наукової бібліотеки  ім. О.Гончана, яка детально познайомила учасників заходу з видами і классами відходів, а також навчила правилам їх сортування.

 

 

 

 

Переглядів: 499 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини