Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2020 » Березень » 24 » ВСЕСВІТНІЙ МЕТЕОРОЛОГІЧНИЙ ДЕНЬ!
23:18
ВСЕСВІТНІЙ МЕТЕОРОЛОГІЧНИЙ ДЕНЬ!

23 БЕРЕЗНЯ - ВСЕСВІТНІЙ МЕТЕОРОЛОГІЧНИЙ ДЕНЬ!

        23 березня в усьому світі відзначається як Всесвітній метеорологічний день. Він відзначається під егідою ООН вже 60 років, і був введений на честь 10-ї річниці заснування Всесвітньої метеорологічної організації (ВМО), яка розпочала свою роботу в Женеві (Швейцарія) 23 березня 1950 року. Саме сьогодні ця міжнародна організація відзначає 70 - літній ювілей початку своєї роботи.

Кожного року Всесвітній метеорологічний день має свою тематику. Якщо в минулому році це була тематика "Солнце, Земля і погода", то в нинішньому ювілейному 60-му році святкування Всесвітнього метеорологіч-ного дня було обрано тему "Клімат і вода", підкреслюючи значення метеор-ологічних досліджень Світового океану та поверхневих вод суходолу в умовах змін клімату. 

Для України такі дослідження мають особливе значення. Сучасна метеорологічна наука має дуже велику актуальність, і її постійний розвиток є потребою сучасного світу, в тому числі й в контексті розвитку географічної науки в цілому.

Від щирого серця вітаємо всіх, для кого метеорологія і кліматологія стали справою життя. Нехай у повсякденному житті завжди буде більше сонця, веселок і по мірі бажаних дощиків.
 
Емблеми ВМО та Гідрометслужби України


Навчальна метеорологічна станція Херсонського гідрометеорологічного
фахового коледжку
ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ!!!
 
 

Переглядів: 556 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини