Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2018 » Листопад » 26 » Засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерних технологій; комп’ютерної та інженерної графіки закладів фа
17:32
Засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерних технологій; комп’ютерної та інженерної графіки закладів фа

23.11.18 р. на базі Херсонського гідрометеорологічного технікуму відбулось засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та компютерних технологій; компютерної та інженерної графіки закладів фахової перед вищої освіти Херсонської області.

В затишній та теплій атмосфері були обговоренні такі питання:

1.Планування організації та проведення ХІІІ Обласної Олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки. (доповідач Яковенко В.Д. – голова ОМО)

2.Обговорення організації та проведення Обласної Олімпіади з комп’ютерної графіки.   (доповідач Свириденко О.В. – керівник секції інженерної та комп’ютерної графіки)

3.Нова Програм з Інформатики профільної загальноосвітньої школи. (доповідач Рогоцька Н.Ю., Херсонський політехнічний коледж ОНПУ)

4.Використання сучасних інформаційних технологій для контролю знань студентів. (доповідач Левицький В.М., Херсонський політехнічний коледж ОНПУ)

5.Впровадження реальних дипломних проектів. (доповідач Сафонов М.С., Херсонський політехнічний коледж ОНПУ)

 Для учасників засідання була проведена цікава екскурсія: продемонстровано унікальне сучасне обладнання для підготовки гідрометеорологів. Гостей ознайомили з напрямками підготовки молодих спеціалістів, сферою використання отриманих знань.

Переглядів: 313 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини