Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2021 » Лютий » 24 » Зустріч з письменниками рідного краю
09:21
Зустріч з письменниками рідного краю

23 лютого до Херсонського гідрометеорологічного фахового коледжу ОДЕКУ в гості завітали письменники Херсонської обласної організації НСПУ: Кулик Валерій Павлович та Заворотнюк Василь Степанович. Зустріч, під назвою «Задам письменнику запитання», була присвячена Всесвітньому дню поезії.

Поети розповіли студентам першого курсу про своє дитинство, перші вірші, музу, яка надихає їх на нові твори. Слухачі з радістю спілкувалися з авторами, слухали їхні твори, а також задавали питання. Зустріч із письменниками була щирою і неймовірно емоційною. Митці пригадали й постать Лесі Українки, ювілей поетеси-драматурга 25 лютого. Звернули увагу на її геніальність, неповторність та вплив творчого доробку на їх письменство. Не забули й про те, що 21 лютого – Міжнародний день рідної мови, який відзначають у всьому світі.

Звісно, не обійшлося без подарунків від письменників та фото на згадку!

Сподіваємось, що зустріч з Василем Степановичем та Валерієм Павловичем залишить в серцях слухачів тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасної української літератури рідного краю!

 

 

Переглядів: 243 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини