Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2020 » Листопад » 03

У жовтні місяці студенти спеціальності 101 «Екологія» проходили технологічну виробничу практику на підприємствах та в установах міста різної форми власності та різних видів діяльності, але об’єднуючою ланкою для всіх була екологічна направленість. В цьому році студентів гідрометеорологічного технікуму прийняли: Департамент ЖКГ МХР, Державна екологічна інспекція у Херсонській області, ТОВ «Екоменеджмент Групп», Херсонський обласний центр з гідрометеорології, ХГМФК, НГС, ДП «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», Херсонська гідробіологічна станція, Міськводоканал, ДУ «Інститут охорони ґрунтів України».

Студенти мали можливість побувати в ролі фахівців, ознайомитися з технологічними процесами підприємств ... Читати далі »

Переглядів: 235 | Додав: Chezej | Дата: 03.11.2020 | Коментарі (0)

29-30 жовтня пройшло два дні плідної роботи на курсах підвищення кваліфікації методистів, завідувачів методичного (педагогічного) кабінету закладів фахової передвищої освіти "Сучасні методичні та дидактичні засоби організації інноваційного освітнього середовища в умовах діджиталізації освітнього процесу" від Науково-методичного центру закладів фахової передвищої освіти.

Курси підвищення пройшла методист нашого закладу освіти, Букарєва Світлана Анатоліївна, яка отримала цікаві та актуальні знання для подальшого впровадження в напрямок методичної роботи технікуму.

Дякуємо організаторам та спікерам курсів за якість проведення на наповненість заходу.

... Читати далі »

Переглядів: 176 | Додав: Chezej | Дата: 03.11.2020 | Коментарі (0)

 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини