Головна
Доступ до публічної інформації
Про технікум
Абітурієнту
Відділення
Адміністрація
Викладачі
Вступна компанія
Навчально-методичне забезпечення
Практика
ЗМІ про технікум
Зворотній зв`язок
Cтудентське самоврядування

    


Знаете ли Вы, что...
Вхід на сайт

Головна » 2020 » Листопад » 3 » Захист звітів з технологічної практики
10:10
Захист звітів з технологічної практики

У жовтні місяці студенти спеціальності 101 «Екологія» проходили технологічну виробничу практику на підприємствах та в установах міста різної форми власності та різних видів діяльності, але об’єднуючою ланкою для всіх була екологічна направленість. В цьому році студентів гідрометеорологічного технікуму прийняли: Департамент ЖКГ МХР, Державна екологічна інспекція у Херсонській області, ТОВ «Екоменеджмент Групп», Херсонський обласний центр з гідрометеорології, ХГМФК, НГС, ДП «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», Херсонська гідробіологічна станція, Міськводоканал, ДУ «Інститут охорони ґрунтів України».

Студенти мали можливість побувати в ролі фахівців, ознайомитися з технологічними процесами підприємств, провести лабораторні та польові дослідження.

За результатами проходження практики 30 жовтня у Херсонському гідрометеорологічному технікумі ОДЕКУ відбувся захист звітів, за які здобувачі освіти отримали позитивні оцінки.

Щиро дякуємо спеціалістам за співпрацю та надану можливість нашим студентам отримати цінні практичні компетентності для подальшої професійної діяльності!

 

 

 

Переглядів: 239 | Додав: Chezej | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
 
                 
название слайд шоу





Захист Прав Дитини